tirsdag den 10. marts 2009

Morgengrød

Det er igen blevet IN at starte dagen med en god gammeldags omgang grød.
Det giver en dejlig fornemmelse i maven – og den nyeste forskningen viser endda, at et solidt morgenmåltid slanker!!

Her kommer 2 forskellige typer glutenfri morgengrød:

Risgrød

¾ dl risflager
2 dl vand
1 drys salt

Sæt gerne i blød natten over – kog i ca. 5 min. ved svag varme

Babygrød

¾ dl glutenfri babygrød
2½ dl vand
1 drys salt

Kog i ca. 10 min ved svag varme.

Mens grøden koger, klippes 2 dadler + 2 abrikoser i stykker i en tallerken.
Hæld den færdige grød over den tørrede frugt og rør rundt.
Fordel bananskriver eller små æble- eller pæretern over grøden.
Hæld koldt soja- eller rismælk på – og nyd den bedste start på dagen!

Ingen kommentarer: