Morgengrød
Det er igen blevet IN at starte dagen med en god gammeldags omgang grød.
Det giver en dejlig fornemmelse i maven – og den nyeste forskningen viser endda, at et solidt morgenmåltid slanker!!
Her kommer 2 forskellige typer glutenfri morgengrød:
Risgrød
¾ dl risflager
2 dl vand
1 drys salt
Sæt gerne i blød natten over – kog i ca. 5 min. ved svag varme
Babygrød
¾ dl glutenfri babygrød
2½ dl vand
1 drys salt
Kog i ca. 10 min ved svag varme.
Mens grøden koger, klippes 2 dadler + 2 abrikoser i stykker i en tallerken.
Hæld den færdige grød over den tørrede frugt og rør rundt.
Fordel bananskriver eller små æble- eller pæretern over grøden.
Hæld koldt soja- eller rismælk på – og nyd den bedste start på dagen!
tirsdag den 10. marts 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar